UNITS

Mr. W.M. Oppedijk van Veenweg te Burgum

18-1 t/m 17

Overheaddeur breedte

meter

Hoogte is 4,2 meter!

Opgeleverd 2020

Mr W. M. Oppedijk van Veenweg 18

1, 11 t/m 17  ca. 404m2
koopprijs nvt
huurprijs nvt
in optie: ja

2* – ca. 150 m2
koopprijs € 94.500,- ex btw
huurprijs € 800,- ex btw
in optie: nee

3* – ca. 150 m2
koopprijs € 94.500,- ex btw
huurprijs € 800,- ex btw
in optie: nee

4* – ca. 150 m2
koopprijs € 94.500,- ex btw
huurprijs € 800,- ex btw
in optie: nee

5 – ca. 296 m2
koopprijs nvt
huurprijs nvt
in optie: ja

6 – ca 172 m2
koopprijs € 140.000,-
huurprijs nvt
in optie: nee

7 – ca. 296 m2
koopprijs € 240.000,- ex btw
huurprijs nvt
in optie: nee

8 – ca. 150 m2
koopprijs € 94.500,- ex btw
huurprijs € 800, – ex btw
in optie: nee

9 – ca 110 m2
koopprijs nvt
huurprijs nvt
in optie: ja

10 – ca 110 m2
koopprijs nvt
huurprijs nvt
in optie: ja

Prijzen

Kantooroptie ruimtes 2, 3 en 4

Bij ruimtes 2, 3 en 4 is er de optie om de volledige zolder om te bouwen tot kantoor, voorzien van een aan de bovenzijde afgesloten trapopgang. Volledig geïsoleerd, voorzien van een systeemplafond met armaturen, koude/warmtepomp, pantry en toiletgroep.

€29.500,- /excl. BTW

 

Huurprijs

Er zijn units verkrijgbaar van 75 m2 tot en met 300 m2. De units zijn voor particulier of bedrijf te huur.

vanaf €650,- /excl. BTW

Per unit

Zolder inbouwen

Het leveren en monteren van een verdiepingsvloer opgebouwd uit stalen liggers die op de bestaande constructie worden bevestigd. Tussen de stalenliggers zullen houten gordingen (200x75) worden aangebracht. Over de gordingen worden 18mm underlyment platen aangebracht. Op de voorste ligger komen 2 stalen hekken die demontabel zijn voor als men iets boven wil zetten. Ook is er een stalen trap met aan 1 zijde een stalen leuning in dezelfde uitvoering als de bovenste hekken. De treden zijn verzinkt en antislip. Grote zolder en prijs in overleg.

prijs in overleg

Elektrische deur

Overheaddeuren uitvoeren met een 380 volt pro-line 20KU automaat met op stop neerbediening. Inclusief loopdeur contact en slapkabelbeveiliging, lichtlijst beveiliging in de dagmaat. Inclusief montage. Als optie kunt u kiezen voor een afstand bediening.

prijs in overleg

Elektrische installatie/verlichting

De loods of boxen worden casco opgeleverd. Maar de klant kan aangeven wat de wensen zijn betreft verlichting, stroom en krachtstroom. Met de specifieke wens van de klant wordt er een passende prijs gegeven om de klant zo veel mogelijk te ontlasten.

prijs in overleg

Wateraansluiting

Als er interesse is voor watervoorziening in de loods met eventueel een wasbak met afvoer of andere specifieke wensen, dan zijn er vele mogelijkheden. Men kan de wensen aangeven en dan wordt er een passende prijs op maat gemaakt.

prijs in overleg

Verwarming

Airco warm/koud, verwarmt en koelt een ruimte (kantoor) van 75 m2 met een hoogte van 2.5 meter. Het buiten gedeelte wordt op het dak geplaatst en het binnen gedeelte van de airco wordt op de binnenwand geplaatst en met een afstandsbediening geleverd.

€4.000,- /excl. BTW

Internetaansluiting

In de units is een internetaansluiting mogelijk.

Toilet/pantry

De wc ruimte wordt op maat gemaakt naar uw wens. De wc ruimte wordt voorzien van tegels, wasbak, wc attributen en verlichting.

prijs in overleg

Informatie

Op bedrijventerrein Burgum-Noord zijn deze multifunctionele bedrijfsunits gerealiseerd. Het complex bestaat uit 17 units en is voor zowel stalling, opslag en kantoor/bedrijfsruimte geschikt. De units worden in meerdere varianten opgeleverd, zo is er al een bedrijfsruimte vanaf ca. 110m². Er zijn meerdere ruimtes beschikbaar die kunnen worden voorzien van een kantoor op de eerste verdieping.

Daarnaast zijn er grote units beschikbaar vanaf ca. 172m² tot ca. 296m². De hoogte t.p.v. de overheaddeur is 4 x 4.20 (B x H) meter (met uitzondering van de ruimtes met een kantooroptie) en de maximale hoogte in de loods is ca. 6.50 meter. Het terrein is voorzien van verlichting waardoor het risico op inbraak of vandalisme klein is. Mede hierdoor zijn de units ideaal voor ondernemers, stalling en om te klussen. Dit alles op een A-locatie op bedrijventerrein Burgum-Noord en nabij de jachthaven en gemeentelijke inzamelingsplaats. Via de “Centrale as” is Burgum vanuit Dokkum, Leeuwarden en Drachten zeer goed bereikbaar.

Algemeen
• Oppervlakte: vanaf ca. 110m² bvo tot en met 296m2 bvo
• Goed geïsoleerde units
• Overhead deur voorzien van loopdeur
• Maximale vloerbelasting: 1000 kg/m2
• Maximale vloerbelasting zolder: 250 kg/m2

Opleveringsniveau:
De boxen worden casco opgeleverd en zijn voorzien van;
• Betonvloer
• Overheaddeur 4m X 4m (BxH)
• Kast voor nutsvoorzieningen (volgens voorschriften)
• Afvoer binnen riolering (wc-aansluiting)
• Goed geïsoleerde units

Regel uw opslag nu

Unit Verhuur Friesland