Wie zijn wij

Wie zijn wij

Folkert van der Veen

Ik sta samen met Geert Rinse voor de bedrijfsvoering, ontwikeling en coordinering van VDVeen ontwikkeling B.V.. En ik zorg voor de dagelijkse leiding van het bedrijf. Voornamelijk ben ik het aanspreekpunt voor het verkoop en verhuur van de panden. Ook werk i nauw samen met alle partijen om de projecten in goede banen te leiden.
Ik ben getrouwd met Margriet en samen hebben we twee kinderen, een dochter (Lisanne) en een zoon (Jelte). In mijn vrije tijd mag ik graag dingen ondernemen met mijn gezin. Mijn hobbys zijn schaatsen en skiën en ik mag graag naar voetbal en formule 1 kijken.

Samen met Geert Rinse sta ik garant voor een passende oplossing voor u en/of uw bedrijf.

Geert Rinse

Ik sta samen met Folkert voor de bedrijfsvoering, ontwikkeling en coördinering van VDVeen ontwikkeling B.V.. Mijn werkzaamheden binnen het bedrijf zijn vooral op de achtergrond, maar ik neem ook een deel communicatie op mij. Deze communicatie verloopt veelal telefonisch en digitaal aangezien ik werkend en wonend ben in Noorwegen.
In 2016 ben ik samen met mijn vriendin Sjoerdtje verhuist naar Noorwegen. Hier ben ik werkzaam als verpleegkundige op de spoedeisende hulp. Naast mijn vaste baan ben ik veelal bezig met VDVeen ontwikkeling B.V. maar ik hou er ook van om de natuur in te trekken of te klussen.

Samen met Folkert sta ik garant voor een passende oplossing voor u en/of uw bedrijf!